× Logotip Rosa dels Vents

Seguretat a les colònies d’estiu

Ens prenem molt seriosament la seguretat els vostres fills. Vetllem en tot moment per la qualitat i la seguretat durant les colònies.

Seguretat a les colònies d’estiu

Sabem que la seva protecció ho és tot per a vosaltres. Per a nosaltres també. Per això a les colònies estaran molt i molt protegits: serem allà les 24h per acompanyar-los i ajudar-los a créixer. Tot i així, segurament cauran, es faran alguna rascada i ploraran en algun moment. Però això és créixer. Caure i tornar-se a aixecar. Tornaran a casa amb més autonomia, més seguretat, amb molts amics i amigues i moltes ganes de repetir! Segur que s’ho passaran bé.

A Rosa dels Vents portem més de 40 anys fent que els nen@s creixin i aprenguin; i en tot aquest temps han passat per les nostres cases gairebé 4.000.000 de nen@s!

El nostre esforç constant ens ha portat a poder oferir les colònies amb els certificats més alts de qualitat i seguretat (ISO 9001:2015, certificada per APPLUS ).

Dissenyem expressament els nostres propis protocols interns per anar encara un pas més enllà en el bon funcionament i la seguretat de les colònies.

Ho voleu veure? En aquests videos us ho expliquem!

Seguretat

Monitors 24h

Activitats

Alimentació