× Logotip Rosa dels Vents

NOVETATS COLÒNIES D'ESTIU 2019

Nous programes i activitats a Rosa dels Vents per a totes les edats

Ja tenim aquí les Colònies d'Estiu 2019 amb moltes activitats noves i programes amb molta canya!

El Canya Empordà us convida a gaudir d’un nou estiu al Pou del Glaç. Un programa diferent, ple d’aventures nàutiques i sota els estels del cel de l’Estartit. Viureu per primera vegada l’experiència de conduir una handbike pro pels camins de l’Empordà, superareu les proves del max cross i sereu protagonistes del joc del tragaballs!

El gran Castell de Fluvià presenta un nou programa on les activitats d’aventura més potents són les protagonistes: El Tot Aventura! que inclou ponts, tirolina, jump extrem... i afegeix noves activitats com el paintball ( camp exclusiu als exteriors de la casa ), una sessió de karting ( experiència de conducció amb la col·laboració dels pilots NM Racing Team ) i unes olimpíades aquàtiques molt divertides.

Després de l’èxit del A tot gas! a Palamós ( programa que inclou una sortida al karting ), estrenem unes noves colònies enfocades també a adolescents ( 14 a 17 anys ) a l’Hotel Condes del Pallars: Top Muntanya. Activitats com l’hidrospeed, el gran circuit de ponts i tirolines al Pirineus Parc Aventura, tornejos lúdics com el futbolí... faran que l’estada a l’Hotel sigui una experiència plena d’adrenalina i diversió.

I seguim innovant:

Un Combinat de mar i muntanya per estades de 15 dies amb activitats nàutiques a la platja i activitats d’equitació a la muntanya, classes d’anglès a l’Empordà + immersió lingüística a la Garrotxa...
És el nou programa Beach & Horses! Unes colònies ben completes que inclouen una setmana a La Fosca amb el programa Adrenaline Activities i una setmana a Mas Pinsach amb el programa Horses & Breath, desplaçament inclòs!

I com sempre, mantenim els programes nàutics, esportius i temàtics dels darrers anys!

Aquest estiu seràs protagonista de l’aventura que més t’agradi, tu tries!

Descobreix totes les colònies
de Rosa dels Vents

A Rosa dels Vents treballem per oferir-te diferents tipus de colònies per a que passis un estiu inoblidable!