× Logotip Rosa dels Vents

Connecta’t a les colònies

Tens dubtes ?

Contacta amb nosaltres i t’ajudarem amb la reserva de les teves colònies.

informacio@rosadelsvents.es


93 409 20 71

Dll - Dv 09:00 - 20:00

LES COLÒNIES A CASA AMB ROSA DELS VENTS

Bon dia a tothom!!!

A Rosa dels Vents  us hem preparat unes colònies per viure-les  des de casa!

Des de casa? Doncs sí. Com que tots hem d’estar aquests dies confinats  a casa,  a Rosa dels Vents us hem preparat unes colònies diferents i plenes d’activitats que podràs gaudir des de casa teva durant tota una setmana, amb tota la família  i  acompanyats dels súper monitors i monitores de Rosa dels Vents , que també estan confinats a  casa seva.

Què farem en aquestes colònies?

Hem preparat un plànning de diferents  activitats per a cada dia.

Començarem las colònies el diumenge 22 de març pel matí de 10 a 12, després dinarem amb la família, descansarem una mica i tornarem a les colònies a les  17h fins l’hora de sopar.

I estarem de colònies tota una setmana seguida de diumenge 22 a diumenge 29, cada dia, com fem a les colònies!!!

Les activitats que us proposarem al llarg de la setmana són molt variades! Aprendreu i us divertireu molt amb el programa que us proposem:  exercicis per moure l'esquelet, concursos, experiments, tallers, màgia, jocs, ...i  les coreografies musicals, i els balls amb els mateixos passos que a les cases de colònies!!!

Com ho farem?

Cada dia descobrireu a través de les Xarxes Socials les gravacions on els nostres fantàstics monitors us despertaran cada dia, fareu esport,  tallers, ballareu, cantareu i  us ho passareu súper bé. També podreu interactuar amb ells a través de les xarxes socials.

Quin material farem servir?

Aquestes  colònies estan dissenyades per  fer –les des de  casa vostra. Els materials que necessitareu segur que els tindreu tots . No patiu, si hi ha alguna cosa que no teniu us proposarem alternatives i de ben segur que alguna cosa trobarem. Cal imaginació!

A qui van dirigides les colònies a casa?

A tots els nens i nenes que aquests dies heu d’estar a  casa. Si teniu més de 10 anys podreu realitzar les activitats sols i si sou  més petits és recomanable que hi hagi la presència i la companyia d’un adult.

 

Som-hi! Us esperem a partir del diumenge 22 de març a les 10 del matí!!!

LES COLÒNIES A CASA AMB ROSA DELS VENTS