× Logotip Rosa dels Vents

Connecta’t a les colònies

Tens dubtes ?

Contacta amb nosaltres i t’ajudarem amb la reserva de les teves colònies.

informacio@rosadelsvents.es


93 409 20 71

Dll - Dv 9:00-14:00 i 15:00-18:00

LES COLÒNIES A CASA AMB ROSA DELS VENTS

Bon dia a tothom!!!

A Rosa dels Vents  us hem preparat unes colònies per viure-les  des de casa!

Des de casa? Doncs sí. Com que tots hem d’estar aquests dies confinats  a casa,  a Rosa dels Vents us hem preparat unes colònies diferents i plenes d’activitats que podràs gaudir des de casa teva durant tota una setmana, amb tota la família  i  acompanyats dels súper monitors i monitores de Rosa dels Vents , que també estan confinats a  casa seva.

Què farem en aquestes colònies?

Hem preparat un plànning de diferents  activitats per a cada dia.

Començarem las colònies el dilluns 20 d'abril a partir de les 9 del matí.

I estarem de colònies dues setmanes seguides de dilluns 20 a divendres 24 i de dilluns 27 a l'1 de maig, cada dia, com fem a les colònies!!!

Les activitats que us proposarem al llarg de la setmana són molt variades! Aprendreu i us divertireu molt amb el programa que us proposem:  exercicis per moure l'esquelet, concursos, experiments, tallers, màgia, jocs, ...i  les coreografies musicals, i els balls amb els mateixos passos que a les cases de colònies!!!

Concurs de Sant Jordi: trobaràs les bases del concurs fent clic aquí

Com ho farem?

Quin material farem servir?

Aquestes  colònies estan dissenyades per  fer –les des de  casa vostra. Els materials que necessitareu segur que els tindreu tots . No patiu, si hi ha alguna cosa que no teniu us proposarem alternatives i de ben segur que alguna cosa trobarem. Cal imaginació!

A qui van dirigides les colònies a casa?

A tots els nens i nenes que aquests dies heu d’estar a  casa. Si teniu més de 10 anys podreu realitzar les activitats sols i si sou  més petits és recomanable que hi hagi la presència i la companyia d’un adult.

 

Som-hi! Us esperem a partir del dilluns 20 d'abril a les 9 del matí!!!

LES COLÒNIES A CASA AMB ROSA DELS VENTS