Colònies d’Estiu 2018 amb Rosa dels Vents: Les novetats

Ja tenim aquí les Colònies d’Estiu de Rosa dels Vents, amb nous programes i activitats molt divertides!

Per primera vegada organitzem una activitat de karting en un circuit professional. Amb la direcció tècnica de Nil Montserrat, pilot, coach i director de l’equip de joves pilots de cotxes i karting NMRacing Team que al 2017 van guanyar la cursa de les 24 hores de Barcelona, essent l’equip més jove de la historia! Ells seran els nostres instructors! www.nmracingteam.com.

Aquest és un nou programa pensat per aquells joves als que els hi agradin les activitats entorn al món del motor així com les activitats nàutiques i esportives.

Consolidem el programa Els Escapistes, unes colònies d’intuïció i plenes d’intrigues que haurem de desxifrar en grup mitjançant tot tipus d’activitats d’agilitat física i mental. La casa està encantada, en sabrem sortir?

A La Garbinada, la casa referent dels adolescents, incloem NOVES FESTES TEMÀTIQUES I SESSIÓ DE DJ per dinamitzar les vetllades nocturnes! I estrenem una nova activitat d’aventura, EL CUB!

Inaugurem l’Enjoy!, un nou programa nàutic i esportiu a Torreferrana, per engrescar a tothom.

A l’Hotel Condes del Pallars estrenem Pallars Plus, estades de 10 dies per a gaudir de les activitats més canyeres! (tota l’aventura, el ràfting i l’excursió al Parc Nacional).

Renovem els programes del Pou del Glaç, amb l’Action Art (amb anglès) i Artistes en Acció. Són colònies combinades d’aventura amb arts i oficis!

I com sempre, mantenim els programes nàutics, esportius i temàtics dels darrers anys!

Us esperem!