Colònies d’Estiu 2018 amb Rosa dels Vents: Les novetats

Ja tenim aquí les Colònies d’Estiu de Rosa dels Vents, amb nous programes i activitats molt divertides!

Estrenem unes colònies enfocades a adolescents (14 a 17 anys) a Palamós (La Fosca). A tot gas! és un programa que inclou les activitats més canyeres tant esportives, nàutiques com de motor. Per primera vegada afegim i organitzem una sortida al karting, perquè gaudeixin d’una altra modalitat de conducció de vehicles a motor. Podran viure l’experiència de conduir un kart dins un circuit!

Consolidem el programa Els Escapistes, unes colònies d’intuïció i plenes d’intrigues que haurem de desxifrar en grup mitjançant tot tipus d’activitats d’agilitat física i mental. La casa està encantada, en sabrem sortir?

A La Garbinada, la casa referent dels adolescents, incloem NOVES FESTES TEMÀTIQUES I SESSIÓ DE DJ per dinamitzar les vetllades nocturnes! I estrenem una nova activitat d’aventura, EL CUB!

Inaugurem l’Enjoy!, un nou programa nàutic i esportiu a Torreferrana, per engrescar a tothom.

A l’Hotel Condes del Pallars estrenem Pallars Plus, estades de 10 dies per a gaudir de les activitats més canyeres! (tota l’aventura, el ràfting i l’excursió al Parc Nacional).

Renovem els programes del Pou del Glaç, amb l’Action Art (amb anglès) i Artistes en Acció. Són colònies combinades d’aventura amb arts i oficis!

I com sempre, mantenim els programes nàutics, esportius i temàtics dels darrers anys!

Us esperem!