Les colònies d’estiu amb anglès de Rosa dels Vents

Independentment del seu nivell d’anglès, els nens i nenes aprendran i treballaran l’anglès amb els seus companys de forma natural i gaudiran al màxim de la seva estada realitzant activitats de tota mena, tant esportives com lúdiques o creatives.

Treballem per projectes seguint un centre d’interès triat pels propis participants. Els alumnes practicaran de forma implícita i interdisciplinar l’expressió oral i escrita mitjançant activitats en grup seguint una temàtica determinada.

Amb monitors/es i teachers especilitzats

Monitors/es
(Teachers)

Titulats/es en llengua anglesa (Advanced, Proficiency) Formats/es en continguts dels dossiers d’anglès, seguretat i direcció de grups d’infants i joves RV.

Monitors/es
d’immersió

Titulats/es en llengua anglesa (Proficiency) i experiència a l’estranger. Formats/es en continguts dels dossiers d’anglès, en les activitats del programa corresponent, seguretat i direcció de grups d’infants i joves RV.

Prova de nivell
a tots els participants

Els nens/es realitzaran una prova de coneixement on-line, per organitzar els grups dels participants segons el nivell.

Diploma
+ Informe final

Cada participant, rebrà a la finalització de les colònies un informe del curs i un diploma d’assistència

Les claus del mètode d’anglès with Rosa dels Vents

  • Treballem una immersió lingüística des de la rebuda fins a la cloenda de les colònies.
  • Entenem l’anglès com a llengua vehicular i no únicament com a llengua d’estudi, per tant potenciem l’aprenentatge significatiu a través de la pràctica i la interiorització de nous conceptes, no memoritzant.
  • Oferim a l’alumnat un context ple d’estímuls en anglès i un equip de monitors/es especialistes. Adaptem el nivell al ritme del grup i potenciem la participació global.
  • Promovem l’aprenentatge entre iguals, on els infants practiquen i aprenen no només dels monitors/es referents sinó dels seus companys.
  • Els infants interactuen en anglès durant tota la jornada, per tant millora la seva comprensió i s’incrementa la motivació per comunicar.
  • Amb unes condicions òptimes i un equip professional de monitors/es bilingües…

You won’t forget your stay with Rosa dels Vents

Totes les colònies amb anglès  
Sol.liciteu informació