Castell de Fluvià

 • Aquaventura 8 dies Preu des de 330€ + Informació
  Aquaventura 7 dies Preu des de 335€ + Informació
  Aquadventure 8 dies Preu des de 330€ + Informació
  Aquadventure 7 dies Preu des de 340€ + Informació
 • Situació:

  Sant Esteve de Palaurtordera. El Vallès Oriental. Barcelona. A 48 km de Barcelona. A 50 km de Girona.

  Equipaments: La casa disposa de tres plantes. Habitacions de 4 a 16 places i una de 24. Algunes habitacions amb bany privat i altres amb banys comunitaris. Església d’estil romànic Lombarda (S.XI) de patrimoni artístic nacional.
  Exteriors: Granja al mateix centre. Tancat per als cavalls, Estany dins de la finca, horts, sorral, bosc i jardins. Camps de futbol i pista poliesportiva amb tres camps de bàsquet. Tres camps d’aventura (un per als més petits). Dos parcs infantils. Dues piscines.
  Entorn: Parc Natural del Montseny. Sant Esteve de Palaurtordera a 1,5 km, Santa Maria de Palautordera (estació RENFE) a 3 km. Poble del Montseny a 4 km. Sant Celoni i Granollers molt a prop.
  Casa fortificada registrada com patrimoni artístic nacional. La casa esta distribuïda en tres plantes. Les habitacions disposen de bany privat i altres amb banys comunitaris. Castell Fluvià esta en el Parc Natural del Montseny, en el terme municipal de Sant Pere de Palautordera, un paratge perfecte per a que els més petits tinguin el primer contacte amb l’entorn rural. La nostra casa de colònies disposa d’una granja, estanc, horts, sorral, bosc i jardins dins de la mateixa finca. A més de instal·lacions esportives com camps de futbol, pista poliesportiva amb tres camps de bàsquet, tres camps d’aventura, dos parcs infantils i dues piscines.